Hvad koster en tur til vildmarken?

Vi er ikke et rejsebureau, vi har ikke et fint kontor eller reklamer. Vi har ikke ansat nogen medarbejdere.

Derfor skal du forvente nærvær og seriøsitet når du henvender dig til os. Når du ringer eller skriver til os er det Charlotte eller Thomas som du kommunikerer med, og det er os du kan spørge om alt, og laver dine aftaler med.

Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at give dig en dejlig tur til sápmi, og vi håber at du vil synes ligeså godt om det som vi gør.

Rosmarinlyng
Rosmarinlyng
Forårs "myr" under vand
Forårs "myr" under vand
Blomstrende grantræ.
Blomstrende grantræ.

Priser på ture som vores eksterne samarbejdspartnere arrangerer koster som udgangspunkt det de oplyser på deres hjemmeside eller de tilbud de giver. Vi hjælper dig gerne med at lave aftaler med turarrangører i området, og vi bestiller også gerne for dig. I nogle tilfælde, især ture af flere dages varighed, kan vi få lidt rabat (5-10 %) som naturligvis kommer dig til gode. Vi vil gerne sørge for det hele så alt er klappet og klart når du ankommer. Men hvis du gerne selv vil arrangere og aftale dine ture direkte med udbyderen er det også helt ok. Vi forstår godt hvis du nyder at planlægge en uforglemmelig tur til Lapland. Med andre ord kan du få det som du vil. 

Vi vil ikke tjene en masse penge på dit besøg, men derimod håber vi at tænde en gnist i dig, så du vil opleve samme kærlighed til de store vidder, dybe skove og totale stilhed som vi gør.

Priserne afhænger meget af årstiden og mange andre faktorer. Fra 3-800,00 kr. Pr. døgn i gæstehytte, max. 2-3 personer. inkl. afhentning i Kiruna(lufthavn/banegård), kørsel til Vittangi, sejlads til hytterne og retur ved hjemrejse. (I sørger selv for indkøb og tilberedning af mad og alle fornødenheder) Priserne afhænger meget af årstid og ønsker under opholdet. Men jeg laver et præcist tilbud der inkluderer alle udgifter når vi har fastlagt dine ønsker.

Thomas bor i nabohytten mens I er i gæstehytten. Så der er "backup" tæt på.

Under opholdet har I adgang til Sauna, båd med motor og årer, lille kajak, kano og alt den natur I kan fordøje.

Du kan selv stå for madlavning, eller du kan vælge at lægge det i hænderne på Thomas, så du har helt frie hænder til at opleve.... 

Inden vi kommer til hytterne handler vi ind i Vittangi. Så en gennemtænkt indkøbsliste er en god ide.

Båden og kanoen. Ved hytterne.
Båden og kanoen. Ved hytterne.
Bådplads, vaskeplads, badeplads, hentevandplads og meget mere. Saunaen ses til venstre.
Bådplads, vaskeplads, badeplads, hentevandplads og meget mere. Saunaen ses til venstre.
Bådpladsen hvorfra vi sejler mod hytterne.
Bådpladsen hvorfra vi sejler mod hytterne.

Herudover kan næsten alt arrangeres. Her følger eksempler:

  • Et eller flere måltider kan tilkøbes(Thomas tilbereder)
  • Dagsture fra hytten(snesko, turski, snescooter, båd eller vandring)
  • Elg "ekspedition" (morgen/nat)
  • Diverse ture med lokal guide(besøg på hundeslædested, samernes kultur, Ishotel eller noget helt andet.)

Hvis du har mod på en tur, eller bare vil høre mere skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte Thomas på kontaktformularen, på thomas@hansenfam.dk eller på tlf. 24 91 15 76. Vi tager en snak om dine ønsker og sammensætter din specielle tur, efter dine behov.